Forum klanu
Bior±c pod uwagê, ¿e klan siê powoli rozrasta... Chcia³em zaproponowaæ pozyskanie Clan Hallu. Wydatek to nie jest du¿y, bo oko³o miliona tygodniowo. Je¶li chcieliby¶cie mieæ jaki¶ domek klanowy to powiedzcie gdzie, bo mi siê wydaje, ¿e Aden chyba by³oby w sam raz.
Jak macie jakie¶ inne propozycje to ¶mia³o mówcie. : P
mi to wszystko jedno ;p
Wiecie.. ¯eby mieæ domek w Aden, a chcemy taki, to trzeba wzi±¶c udzia³ w licytacji, czyli zap³aciæ 50 milionów, jest to najni¿sza stawka jak± mo¿emy daæ. Jak nam siê uda to nabêdziemy ten domek i tygodniowa op³ata wynosiæ bêdzie pó³ miliona z tego co widzia³em.
Tak¿e lepiej wrzucaæ tygodniowo do naszego skarbca klanowego po oko³o pó³ miliona, by jak najszybciej uzbieraæ dan± kwotê. Ja Cerrilem mogê wrzuciæ wiêcej, bo to jest maszyna do zbierania pieniêdzy.
No có¿, ja jestem jak najbardziej ZA Clan Hallem. Dla gildii RPGowej jest to moim zdaniem zbawieniem, aby mieæ miejsce spotkañ, a Hollan / Cerril miejsce do siedzenia i "bycia niekontaktywnym"
Niestety, zanim bêdê móg³ porz±dnie sie do niego do³o¿yæ, pewnie potrzeba jeszcze z 10-15 poziomów, bo w tej chwili z tempem 500 aden za potworka pó³ roku bêdê zbiera³ na swoj± czê¶æ. :-)
Aha, Nin mi przez ramie wo³a, ¿eby dopisaæ, ¿e ona te¿ obiema ³apkami za... czy co¶ w tym stylu.
Ael
To pozostaje nam wybór domku klanowego. Jak macie co¶ ³adnego na oku to mówcie;]
Dnia 23 stycznia, o godzinie 23:00 stali¶my siê posiadaczami domku w Aden - Silver Manor.
Póki co, nie mamy ¿adnych opcji tam wykupionych, utrzymanie go, kosztuje pó³ miliona tygodniowo.
Za³ó¿my, ¿e wykupimy sobie Aury, to bêdziemy musieli p³aciæ 250 tysiêcy dziennie. Tak¿e na razie nic nie wykupuje bez uwzglêdnienia z wami.
PS. Nie piszcie tylko nic typu: Mi to wszystko jedno:P